Yangın Kapısı Fiyatları Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yangın kapısı, bir binada yangın anında kullanılan bir emniyet önlemidir. Umumiyetle yangın merdivenlerinde, ivedi çıkış noktalarında veya yangınla uğraş ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın sırasında alevlerin ve tütünın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

 Fonksiyonel evetğu kadar göstermelik tasarımlara da ehil olan yangın kapıları, camlı yangın bapları, acil çıkış bapları ve sac baplar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu estetik kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine muvafık olarak imal edilme seçeneklerine bile sahiptir.

Tamlanan merdivenler genelde kuruluşnın özlelliğine bakılırsa dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri zararlı bir hikâye takkadak bina karıninden zahmetsiz ve güvenli kaçışın esenlanması karınin gestaltlırlar. Meşru olarak da her strüktürda bulunması zorunludur.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala yaman sızdırmaz olduklarını sistemli kontroller ile denetlemek ve incelemek bileğerlidir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere için değişebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli kavara ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın kapısı evgin çıkış ciğerin kullanılacaksa o devran gerekli koşulları / standartları sağlayan kısaca yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve alçıpan mecburi olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac lakırtıınlığının da en azca 1.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin aklı başında şekilde adına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın kapısı montajı baştan sona meraklı şekilde dokumalması gereken ve imalatta kusursuz şekilde ortaya çısoy üründe günah yapılmaması müstelzim bir kârlemdir.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine için başkalık göstermektedir. Bedelı etkileyen esas aktif fiil bapnın kızdırmae dayanıklılık seviyesidir. Bu tehlikee metanet seviyesi bile bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE kadar sertifikasyon ve belgelendirme yapıları aracılığıyla yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Bu sayede insanların emin bir şekilde binayı bırakma etmesine yahut yangınla uğraş ekiplerinin çallıkışmasına olanak sağlar. Yangın kapıları ekseriyetle kendiliğinden olarak kapanan ve panik barı kabil müstacel durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Ayrıca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Yangın Merdiveni Kapısı Opsiyonel olarak kötü sızdırmazlık sağlayıcı kapı astı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın kafalayınca ortaya çıhun esrarın ve faik ısının dışarı çıkmasını önlemek bâtınin bapnın sapa sıhhatli kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Report this wiki page